Λίγες ημέρες μετά την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Κουτροκόη εξακολουθεί να μην έχει καμία επικοινωνία με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Δημήτρη Οικονόμου, του συμπαρουσιαστές της στην εκπομπή.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, στον αέρα του «Mega Καλημέρα» το βράδυ της Κυριακής επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο και τη ρώτησε αν την πήραν τηλέφωνο ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου». «Όχι! Δεν είχα κανένα απολύτως νέο τους» απάντησε η Ντόρα Κουτροκόη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Κουτροκόη, σε δηλώσεις της κατά την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, είχε εκφράσει το παράπονό της: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ» κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.