Το MasterChef μπήκε στην τελική ευθεία με τους δυο φιναλίστ να αγωνιούν για την αυριανή μέρα όπου θα ανακοινωθεί σε ζωντανή μετάδοση και το αποτέλεσμα σχετικά με το ποιος είναι ο νέος MasterChef.
Παναγιώτης και Καλλιόπη, το βράδυ της Τρίτης (14/06), βρέθηκαν γι’ άλλη μια φορά στο πλατό του MasterChef όπου συνάντησαν τους κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά. Όμως οι τρεις κριτές δεν ήταν οι μόνοι που βρισκόντουσαν στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Οι κριτές καλωσόρισαν στον εξώστη όλους τους υποψήφιους του φετινού διαγωνισμού αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα της Καλλιόπης και του Παναγιώτη. Όλοι τους βρέθηκαν εκεί με σκοπό να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της μιλώντας στην κάμερα του MasterChef. «Ανοίγει η πόρτα και τους βλέπω! Είναι αυτό που έλεγα συχνά στα παιδιά ότι θέλω να φύγω για να με πάρει μια αγκαλιά η οικογένεια μου, να μου πουν μια καλημέρα και να νιώσω ότι όντως θα είναι καλή η μέρα γιατί με νοιάζονται» σχολίασε η παίκτρια.

MasterChef: Λίγο πριν το φινάλε, ο «παλιός» μπαμπάς Κοντιζάς πειράζει τους «νέους» Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Πέρα όμως από τη μαγειρική δοκιμασία, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, λίγο πριν το φινάλε του MasterChef και μερικά ακόμα πειράγματα ανάμεσα στους κριτές. «Ο Πανούλης είναι ο πιο όμορφος σήμερα… γενικότερα», είπε ο «Θείος Λεωνίδας», κρίνοντας και το στιλ του Σωτήρη Κοντιζά, ενώ με χιούμορ χαρακτήρισε το δικό του ντύσιμο ως βαρετό.

Ο Κουτσόπουλος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του MasterChef θέλει να ξεκουραστεί, με τον Κοντιζά να τους ρωτάει: «Εσείς οι δυο;» και τον «Θείο» να απαντάει: «Εσύ όχι, καθόλου;». «Εγώ είμαι παλιός πατέρας», είπε τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη να σχολιάζει: «Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα κι οσονούπω κι ο Λεωνίδας».

«Άντε πάλι τα ίδια… λοιπόν, πάμε στο μαγειρικό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλάζοντας κουβέντα.