Μπορεί η Μαριαγάπη να μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού και να τη «γυάλισε» κάνοντας την παίκτρια να πέσει για ύπνο στις 8,30 το πρωί, η νέα μέρα που ξημέρωσε όμως για τους συγκατοίκους του GNTM 3 τους έφερε αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Τα μυρμήγκια είχαν στήσει… πάρτι στο πάτωμα του σπιτιού καθώς οι σακούλες που ήταν πεταμένες και ήταν γεμάτες αποφάγια ήταν το ιδανικό γεύμα γι’ αυτό.

Η ακαταστασία στο σπίτι του GNTM φαίνεται πως είναι ανυπόφορη και αποτελεί πλέον αφορμή για εντάσεις αλλά και ειρωνείες ανάμεσα στους συγκατοίκους.

«Με προβληματίζει η κατάσταση της κουζίνας. Δεν μου άρεσε η εικόνα της κουζίνα, γενικά είναι ακατάστατη. Προσπαθώ να είμαι αδιάφορος γιατί αν κάτσω και ασχοληθώ θα νευριάσω και θα δείξω ένα άλλο πρόσωπο», είπε ο Εμμάνουελ, με τον Έντουαρντ να του απαντάει: «Δεν θα λύσεις εξίσωση, πάρε ένα πανάκι και καθάρισέ την».

«Εγώ από χθες το βράδυ είδα τα σκουπίδια έξω που ήταν χάλια. Βγήκα και σήμερα το πρωί, εντάξει, όλα κομπλέ, εκεί ήταν ακόμα, μου ήταν αδιάφορο» σχολίασε εριστικά ο Έντουαρντ.

«Εντάξει, τι είναι αυτό; Γιατί δεν τα μαζεύουν; Αυτό δεν είναι ακαταστασία, είναι βρωμιά», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Η Μαριαγάπη γιατί δεν τον άδειασε; Α, θα τη… μαλώσω! Η Μαριαγάπη… δεν μπορώ, μου έχει σπάσει τα νεύρα γενικά. Δεν ξέρω τι φάση, πώς την έχει δει…», είπε η Ρασέλ με ειρωνικό ύφος.