Στην Αμερική τον αποκαλούν και ο «βασιλιάς των night shows» και όχι άδικα, αφού η εκπομπή του, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ από την καρέκλα του Τζίμι Φάλον περνάνε οι πιο λαμπεροί σταρ. Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και όχι μόνο, αφήνονται στο έξυπνο χιούμορ του διάσημου παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας κάθε φορά και μία άγνωστη πλευρά του εαυτού τους.

Στην Ελλάδα, κατά καιρούς έχουν προσπαθήσει να φέρουν λίγο από τον αέρα του Φάλον και στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς καμία τύχη. Αυτή τη στιγμή, η ελληνική εκδοχή του «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, είναι το «The 2 Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, κάποιος χρήστης στο Twitter φρόντισε να ενημερώσει τον Αμερικανό παρουσιαστή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από κάποια από τις εκπομπές του, όπου είχε καλεσμένη την Πηνελόπη Πλάκα.

«Αφού συναντήσατε τον Ιταλό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον Έλληνα», έγραψε στο μήνυμά του ο χρήστης. Ο Τζίμι Φάλον, όχι μόνο δεν αγνόησε το μήνυμα, αλλά το έκανε repost σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να μιλήσουμε».