Η Αγγέλα συμβουλεύει την Εύα να μην αγοράσει την Εδέμ στα ονόματα όλης της παρέας, διότι αυτό στο μέλλον μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες, μεταξύ τους. Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Λουκά να γυρίσει στο γραφείο του Πέτρου.

Ο Λουκάς, όμως, είναι ανένδοτος και της εξηγεί πως αν επιμείνει σε αυτό, οι σχέσεις τους θα χαλάσουν. Η Νταίζη δηλώνει στον Λουκά ότι υποψιάζεται πως τα διαμάντια τα έχει η παρέα και ζητάει να βγάλουν μερίδιο και σε εκείνη.

Η Μελίτα είναι θυμωμένη και απαρηγόρητη για το χωρισμό της με τον Στέφανο. Η Νόρα της εξηγεί ότι έχει κάνει ένα τρομερό λάθος που πίστεψε ότι την απάτησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει πια κάτι για να το διορθώσει.

Ο Λουκάς κάνει σχέδια για την Εδέμ και για το πώς θα χτίσει σπίτια, για να μείνει όλη η παρέα μαζί. Η Νόρα, όμως, τους ενημερώνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν τους την πουλάει. Η Αμαλία παρακολουθεί τον Πέτρο. Τον βλέπει με τη Στέλλα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι την αντικατέστησε τόσο γρήγορα. Ένα απρόσμενο γεγονός δημιουργεί μεγάλες ανατροπές.