Ο Ζερόμ Καλούτα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το «Cancel Φτάσαμε» το οποίο πρόσφατα έγινε trend στο X πριν λίγες μέρες.

«Τον λόγο τον ξέρουν αυτοί που το έκαναν. Μία Δευτέρα βγήκα από «40 και ξαναβγαίνω» που παίζουμε, γύρισα σπίτι με χαρά όπως κάθε Δευτέρα και -επειδή μπαίνω στο X- είδα ξαφνικά αυτό. Είδα πολλά μηνύματα και είπα τι έγινε; Ποιον ενοχλήσαμε; Δεν τα διάβασα όλα, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν μπόρεσα. Απάντησα σε ένα δύο.

Ο λόγος δεν είναι ποτέ καλός και ανθρώπινος. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή γίναμε λίγο πιο γνωστοί; Δεν το έχω ψάξει. Κάποια πράγματα τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις για αυτό που είναι. Απάντησα σε ένα που έλεγε: “Α 150 κιλά” Του είπα: “140, το δουλεύω” και κάνω σχοινάκι» δήλωσε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Η επιτυχία δεν έχει φίλους, έχει εχθρούς. Εκείνο το βράδυ με φώτισε να πω μάλλον μας έχουν μάθει πιο πολλοί και καταλαβαίνουμε ότι δεν αρέσει σε όλους. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο περνούσε η κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο για τους μετανάστες ότι θα έχουν δικαίωμα εργασίας. Αυτό ηρέμησε συγκινητικά μετά από δύο ημέρες. Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός και μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και υπάρχει μία τεράστια παναθηναϊκή οικογένεια που κάνουμε χαβαλέ. Μου έστειλαν πολλά συγκινητικά μηνύματα αγάπης και είπανε: “παιδιά βρίζουν στη σελίδα της ΕΡΤ τον Ζερομάκο μας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε”. Με βομβάρδισαν με θετικά μηνύματα και λέξεις και τους ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι» σημείωσε ο Ζερόμ Καλούτα.