Σκέφτεται να προσλάβει σωματοφύλακα γιατί οι άντρες δεν σταματούν να της την πέφτουν στο γυμναστήριο. Αυτό τουλάχιστον λέει η Monica Hudlt από την Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, όμως συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ανεπιθύμητης προσοχής.

«Με μεγάλη μου χαρά θα πλήρωνα 3.000 δολάρια τον μήνα σε κάποιον που κάνει καλή δουλειά και διώχνει τους ανθρώπους», δήλωσε η Hudlt στη Daily Star, προσθέτοντας ότι ο… σωματοφύλακας θα πρέπει απλώς να τη συνοδεύει στο γυμναστήριο και στις φωτογραφήσεις.

«Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική για εμένα καθώς το κάνω όχι μόνο για τη σωματική μου υγεία αλλά και για την ψυχική μου. Μου την πέφτουν τουλάχιστον μία φορά κάθε φορά που πάω στο γυμναστήριο και μπορεί να γίνει λίγο εξουθενωτικό».

Η ξανθιά καλλονή – η οποία είναι παντρεμένη – θυμάται μια συνάντηση με έναν γλοιώδη τύπο μέσα σε ένα γυμναστήριο. «Κάποια στιγμή κοιτούσα το τηλέφωνό μου και ένας μεγαλύτερος τύπος με πλησίασε και είπε: Σταμάτα να προσπαθείς να μου στείλεις μήνυμα, δεν έφερα το τηλέφωνό μου. Του απάντησα ότι δεν έστελνα σε εκείνον και με ρώτησε αν θέλω να το κάνω», είπε.

Κι ενώ παραδέχεται ότι την κάνει να «αισθάνεται καλά» το γεγονός ότι ξέρει ότι οι άντρες τη βρίσκουν «ελκυστική», θέλει απλώς «να την αφήνουν ήσυχη στο γυμναστήριο».

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν άντρες αρνούνται να σταματήσουν να τη φλερτάρουν. Κάποτε υπήρχε κάποιος που την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μέσω μηνυμάτων μέσα από διάφορους τηλεφωνικούς αριθμούς.

«Αυτός ο τύπος μου έστελνε μηνύματα, παριστάνοντας ότι ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, όπως η κυρία που ασχολείται με τις βλεφαρίδες μου, ένας φωτογράφος, ακόμη και ένας γιατρός. Ήταν ανατριχιαστικό και έπρεπε να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς. Ήταν απλώς ένας τυχαίος άντρας».

Μια φορά μάλιστα, λέει ότι δέχτηκε επίθεση από έναν άλλον άντρα, ο οποίος έπιασε το πόδι της την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες σε έναν σταθμό τρένου. «Προσπάθησε να με παρασύρει σε ένα στενάκι. Ευτυχώς άνθρωποι έτρεξαν και τον έδιωξαν, αλλά ήταν τόσο τρομακτικό. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν τον διέκοπταν».

Η Hudlt δεν έχει καταλήξει στον σωματοφύλακα που θέλει να προσλάβει, λέει όμως ότι ο άντρας της δεν ανησυχεί μήπως είναι κάποιος όμορφος άντρας που θα τη συνοδεύει στο γυμναστήριο.

«Δεν τον τρομάζει καθόλου η ιδέα. Ανησυχεί όταν βγαίνω έξω μόνη μου το βράδυ», είπε για τον σύζυγό της.