Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα έντονης φημολογίας, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, με τα δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται με πολιτικό γάμο μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Η εγκυμονούσα λαμπερή και με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη το βράδυ της Τετάρτης (14/9), έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης.

Συγκεκριμένα, έδωσε το παρών στο Νew Season Opening Party του εστιατορίου που διατηρεί ο σύντροφός της, στη Γλυφάδα. Γι’ αυτή της την εμφάνιση η μέλλουσα μαμά επέλεξε ένα αμπιγιέ πράσινο μίνι φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά, αλλά και με καλούς φίλους στο πλευρό του, σε φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο λαμπερό event.

Μεταξύ άλλων το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν η Πηγή Δεβετζή, η Σάσα Σταμάτη, ο Φοίβος Παπαδάκης ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, η Τόνια Κούμπα, η Τέτα Καμπουρέλη, η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Mike, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μαριπόζα, η Σόφη Πασχάλη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίνα Παπίλα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο PR manager Χάρης Σιανίδης από τη βραδιά: