Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Μενιδιάτης το μεσημέρι της Πέμπτης (17/03) και μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε γιατί το κίνημα metoo δεν έχει φτάσει ακόμα στον μουσικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέφερε: «Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο αναρωτιέμαι κι εγώ. Έχω υπάρξει παρών σε παρενοχλήσεις πάνω στη δουλειά. Για παράδειγμα να μιλήσει άσχημα ένας μαέστρος σε έναν τραγουδιστή.Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλα που δεν βγήκανε ποτέ στη φόρα. Εγώ περίμενα με όλο αυτό που έγινε στον χώρο του θεάτρου πως θα σκάσει κάτι.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κανέναν»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης τόνισε πως: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κανέναν. Κι εκεί που δεν σου πάει το μυαλό σου μπορεί να ακούσεις κάτι και να λες ‘ωπ τι έγινε;’. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πραγματικά το λέω ότι δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα για κανέναν, αλλά δεν μπορώ να βρω τον λόγο που δεν έχει βγει προς τα έξω όλο αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι το κακό να καυτηριάζεται και να βγαίνει προς τα έξω μπας και καταφέρουμε κάτι. Όσο πιο νωρίς γίνεται αυτό, τόσο καλύτερα».