Θέλεις να χαλαρώσεις σε μία παραλία; Θέλεις να κάνεις βόλτες στα γραφικά κυκλαδίτικα σοκάκια της χώρας; Θέλεις να χορέψεις και να τα πιεις μέχρι το πρωί; Ό,τι και αν θέλεις, θα το βρεις στην Ίο.

Περιπλάνηση στη χώρα με τα γραφικά ξωκλήσια και στην περιοχή των Ανεμόμυλων.… απόλαυση της φυσικής ομορφιάς του νησιού με τις χρυσαφένιες παραλίες και τα σμαραγδένια νερά, ξέφρενα beach parties, ανεμελιά και χαλάρωση σε συνδυασμό με παρεΐστικη ατμόσφαιρα…όλα συνθέτουν την εικόνα της Ίου… ενός λατρεμένου νησιού με φανατικούς οπαδούς!

Πώς θα πας ? Γρήγορα και άνετα με την ΒLUE STAR FERRIES!

Καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά με το ολοκαίνουργιο BLUE STAR DELOS! Το νεότερο πλοίο του Αιγαίου!
Ένα πλοίο με άνετους χώρους ξεχωριστής αισθητικής που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σου εν πλω απολαυστική, γιατί ……..οι διακοπές σου ξεκινούν από το πλοίο!

Ξεκουράσου στην καμπίνα σου ή xαλάρωσε στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του πλοίου, απόλαυσε γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Για το γεύμα σου, μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο Goody’s.

Κάντε τις αγορές σου στο κατάστημα του πλοίου όπου θα βρεις κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα BLUE STAR FERRIES.

Διασκέδασε με video games, σέρφαρε στο Internet με κάρτα WIFI και αν μείνεις από μετρητά κάνε ανάληψη από το ΑΤΜ του πλοίου.

TIPS:
• Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών SeaSmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφάλισε εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.