Κρατώντας στην αγκαλιά της τις κόρες της, Honor Marie και Haven Garner η Jessica Alba ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Parenting. Τόσο η 6χρονη Honor όσο και η μόλις επτά μηνών Haven έδειξαν να απολαμβάνουν την όλη διαδικασία.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι «αυτή που βάζει την πειθαρχία» στο σπίτι που μένει με τον σύζυγό της, Cash Warren. «Νομίζω ότι επειδή ήμουν άτακτο παιδί: πάταγα τα “κουμπιά” των γονιών μου μέχρι να δω πόσο αντέχουν. Ο Cash από την άλλη ήταν πάντα το τέλειο παιδί – πολύ καλός μαθητής και αξιαγάπητος απ’ όλους. Δεν ήταν του χαρακτήρα του να είναι σκανταλιάρης», ήταν η εξήγηση που έδωσε για την πειθαρχία που προσπαθεί να διδάξει στις κόρες της και τον αυστηρό της χαρακτήρα στο σπίτι.

Στη συνέχεια εξηγεί την αντίδραση της Honor για το ότι θα αποκτούσε αδερφάκι λέγοντας πως πλέον τη βοηθά πάρα πολύ με τη μικρή:

«Με βοηθάει πάντα. Όταν αλλάζω πάνα στην Haven τη ρωτάω εάν μπορεί να πετάξει τη λερωμένη κι εκείνη ενθουσιάζεται να βοηθά». Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της τον οποίο χαρακτήρισε «σούπερ μπαμπά».