Ο Τέρης Χρυσός φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/06 στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» όπου ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και την ασχολία του με τη μεταφυσική.

«Πέρασα πάρα πολλά στη ζωή μου και δύο φορές κινδύνεψα να μην είμαι πια κοντά σας. Πριν από 3-4 χρόνια έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με τρία bypass και αλλαγή βαλβίδας. Το ξεπέρασα. Πρόπερσι έπαθα πνευμονία από το 4ο εμβόλιο του κορονοϊού. Πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν χάλια αλλά επανήλθα», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Τραγουδάω ενεργά 66 χρόνια. Βγήκα το 1959 στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Τόλη Χάρμα. Είχε έρθει και μία νέα κοπέλα τότε να τραγουδήσει, ήταν η Μαρινέλλα», είπε στη συνέχεια ο ίδιος αναφερόμενος στα πρώτα του μουσικά βήματα.

«Από τους νεότερους καλλιτέχνες μου αρέσει πάρα πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την παραδέχομαι, είναι ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα. Είναι η μόνη, κατά τη γνώμη μου, που έχει προδιαγραφές σταρ», παραδέχτηκε ο Τέρης Χρυσός αποκρινόμενος σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Όταν κάνω έναν απολογισμό της σταδιοδρομίας μου, βλέπω ότι έκανα τεράστιες προσπάθειες. Θυμάμαι να με σηκώνουν μαζί με το αυτοκίνητο και να με μετακινούν 150 μέτρα παρακάτω, επειδή ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα», θυμήθηκε σε άλλο σημείο ο ερμηνευτής.

«Με υπνώτισε ο παραψυχολόγος με 200 άλλα άτομα μπροστά μου και άρχισα να μιλάω γερμανικά χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη. Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν κάποιος Χανς Γκρούνερ στη Βιέννη και σηκώνομαι να ξιφομαχήσω για την κοπέλα που αγαπούσα και τη διεκδικούσε κάποιος άλλος και τραυματίστηκα», περίγραψε χαρακτηριστικά ο Τέρης Χρυσός στην παρουσίαστρια για τη σχέση του με τη μεταφυσική.