Ο Νίκος Βέρτης είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του, όπως επιβεβαιώνουν τόσο οι συνεργάτες του τραγουδιστή όσο και ο γιατρός του.

Ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιακή χώρα, για τους οποίους ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γιατρός του Νίκου Βέρτη αποκάλυψε πότε αναμένεται ο τραγουδιστής να πάρει εξιτήριο.

Ο γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, είπε συγκεκριμένα: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

Το νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε αρχικά γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, με μια ανάρτηση, που έγραφε: «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε 2-3 μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».