H διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνων, αφού ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six.

Η σούπερ σταρ της pop ήταν casual ντυμένη φορώντας ένα μαύρο παλτό, μαύρα γυαλιά ηλίου και μία καφέ τσάντα από τον οίκο Bottega Veneta.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019, η πρωταγωνίστρια του «House Of Gucci» βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group, Μίχαελ Πολάνσκι, κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της  δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2021 στο «Hollywood Reporter» η Lady Gaga είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι «ολόκληρη η ζωή της». Στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Τέιλορ Κίνεϊ και τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο.

Αυτή τη στιγμή η Lady Gaga προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM.