Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μίλησαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τον μήνα του μέλιτος που δεν πήγαν. «Πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς αλλά και για όλους τους πολίτες και πολύ δημιουργική», είπε στην αρχή η Δήμητρα Ματσούκα.

Για το ταξίδι που πήγαν στις Βρυξέλλες, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που το ζω μόνη μου γενικά, γιατί ο Πέτρος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όντως, συναντιόμαστε το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης, της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη».

«Δεν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος» και έπειτα στράφηκε στον σύζυγό της: «Δούλευες όλη τη μέρα στις Βρυξέλλες, ταξίδι του μέλιτος θα το πεις αυτό; Εντάξει, ταξίδι του μέλιτος βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί, ωραία», συμπλήρωσε και είπε: «Σκεφτόμαστε το εγγύς μέλλον».

Σε ερώτηση για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, η ηθοποιός απάντησε: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και η Μαρίνα Σάττι. Πράγματι, την έμαθα από τον Πέτρο».

«Ο δίσκος “Yenna” είναι ορόσημο στην ελληνική μουσική. Εμείς συμφωνούμε, είμαστε πολύ φαν», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές: «Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο».