Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε η Καλλιρόη Μυριαγκού, μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη, το πρωί της Πέμπτης (26/10). Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στην σειρά του Ant1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Και αν και είναι ένας ρόλος που την… κυνηγάει ακόμα και σήμερα, εκείνη αποκάλυψε πως τότε με το ζόρι είπε το ναι.

Ειδικότερα, η Καλλιρόη Μυριαγκού σημείωσε πως «ήμουν ένα κορίτσι πολύ ανήσυχο και σαν έφηβη ήμουν δύσκολη στον δρόμο. Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” και την απόφαση την πήρα με δυσκολία. Έγινε η οντισιόν και πήγα χάλια ντυμένη, δεν ήθελα καθόλου… Πήγα από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στη σχολή».

«Πήγα στην οντισιόν και με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν να είμαι στη σειρά. Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο και έλεγα συνέχεια όχι. Τελικά, όμως, μου πρότειναν καλά λεφτά νομίζω για τότε, είπα ναι και πήγα και έκανα αυτό» ανέφερε η ηθοποιός.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό! Όλα αυτά που καμιά φορά λέω, “μην με ρωτάτε για το Κωνσταντίνου και Ελένης”… Εντάξει… Είναι αναπόφευκτο, το ξέρω και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό και τώρα το βλέπω με πολύ χαρά και αγάπη» συμπλήρωσε, επίσης, η Καλλιρόη Μυριαγκού.