Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Πειραματικού Σχολείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε την Τρίτη (13/6) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Να μην κουράζεστε να προσπαθείτε» συμβούλεψε συγκινημένος στους μαθητές καθώς και ο ίδιος έχει αποφοιτήσει από το συγκεκριμένο σημείο.

«Τα σχολικά χρόνια είναι από εκείνους τους σταθμούς της ζωής που σε καθορίζουν. Και τώρα και πάντα θα είμαστε παιδιά του Πειραματικού Σχολείου του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αποφοίτησαν. Η ζωή είναι μπροστά σας!», έγραψε σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θυμήθηκε τα δικά του μαθητικά χρόνια και μοιράστηκε με τους νέους αποφοίτους του Πειραματικού ότι «όσα έχω ζήσει, όσα έχω μάθει σε αυτό το σχολείο με συντροφεύουν και μου δίνουν δύναμη στους αγώνες μου».

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε τρεις συμβουλές στα παιδιά: «Να πιστεύετε στον εαυτό σας, να αγαπάτε τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας και να μην κουράζεστε να προσπαθείτε».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Τα σχολικά χρόνια είναι από εκείνους τους σταθμούς της ζωής που σε καθορίζουν. Και τώρα και πάντα θα είμαστε παιδιά του…

Posted by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Tuesday, June 13, 2023