Μια διαφορετική πλευρά από αυτή που παρουσιάζουν οι άνδρες των ΜΑΤ, αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ σε περίπτερο των Εξαρχείων, λέγοντας ότι δεν έδωσαν τα χρήματα για τα νερά που πήραν.

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και δείχνει μια διμοιρία των ΜΑΤ (τη Δευτέρα το βράδυ) να επιτίθεται σε έναν υπάλληλο περιπτέρου στο κάτω μέρος της πλατείας Εξαρχείων, καθώς όπως λέει ο ίδιος, τους πέρασε για ταραξίες. Αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται να κατηγορούν τους αστυνομικούς πως «έστησαν» όλο αυτό το σκηνικό της έντασης και της βιαιότητας προκειμένου να κλέψουν νερά από το ψυγείο του περιπτέρου. Τα ΜΑΤ υποστηρίζουν ότι έδωσαν λεφτά στον περιπτερά και εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει νερά.

Η πλευρά των μαρτύρων με τους οποίους συνομίλησε το MEGA αναφέριε ότι οι άνδρες των ΜΑΤ πλησίασαν το περίπτερο, πήραν τα νερά και πήγαν στη μπροστινή πλευρά –όπως πηγαίνει κάποιος που θέλει να πληρώσει. Εκείνοι όμως –σύμφωνα με τους μάρτυρες- δεν πλήρωσαν, ενημέρωσαν ότι παίρνουν τα νερά και ότι θα έρθουν αργότερα για να αφήσουν τα 20 ευρώ που κόστιζαν. Το άκουσαν οι νεαροί που ήταν στην πλατεία και δημιουργήθηκε η ένταση που κατέληξε στον προπηλακισμό του υπαλλήλου στο περίπτερο.

Δείτε το βίντεο του MEGA: