Οι περισσότεροι τον θυμάστε από τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Εμείς κι Εμείς». Όμως, εκείνος έχει κάνει πολλά στην τηλεόραση. Ωστόσο, ο ρόλος του ως «Στέλιος» στη δημοφιλή σειρά που άρχισε να προβάλλεται το 1994 έχει μείνει, αφού μέχρι και σήμερα παίζονται σε επανάληψη τα επεισόδιά της.

Ο Στέλιος ανήκε στην παρέα των τριαντάρηδων που ζούσαν στην περιοχή του Μετς. Τηλεοπτική του σύζυγος η «Μαρία» και παρέα του οι αδερφές «Λαζαρίδου» και οι άλλοι. Έτσι, κάπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στην Καβάλα και αποφοίτησε από τη σχολή Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν και εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Πρόσφατα, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, έβαλε υποψηφιότητα με τη Δήμητρα Τσανάκα, για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα. Όμως, οι πολίτες δεν τον εξέλεξαν.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr ο γνωστός ηθοποιός που ζει στην Καβάλα μόνιμα τους τελευταίους μήνες, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Όμως με χαμόγελο προτιμά να τα ξεπερνά. Στο πλευρό του έχει τους ανθρώπους που τον στηρίζουν κι έτσι συνεχίζει να πορεύεται. Παρακολουθεί τα δρώμενα, έχει πολιτική άποψη αλλά θέλει να κρατά αποστάσεις. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά το δράμα που περνούν οι συμπολίτες του λόγω της οικονομικής κρίσης. Πιστεύει πάντως, όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ότι είναι σημαντικό οι νέοι εάν έχουν ταλέντο στην υποκριτική, να δοκιμάσουν αρκεί να έχουν σπουδάσει και κάτι άλλο. Κι αυτό γιατί, όπως όλοι ξέρουν, τα πράγματα στο χώρο της υποκριτικής είναι αρκετά δύσκολα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».