Ο Παναγιώτης Σουπιάδης είναι ο ψηλός και λιγνός ηθοποιός που έπαιζε στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ΄80.
Είναι όμως και ένας άνθρωπος που δεν του άρεσε ποτέ να μιλά για τη δουλειά του αλλά να δημιουργεί μέσα από αυτή. Γι’ αυτό και δεν έδινε συνεντεύξεις.

Όπως όμως λένε όσοι τον ξέρουν, θεωρεί ότι εκείνη η χρυσή εποχή ήταν η καλύτερη και δεν πιστεύει ότι θα ξαναέρθει. Γι’ αυτό και είναι ευτυχισμένος που γύρισε αυτές τις ταινίες.

Σήμερα, σύμφωνα με το περιβάλλον του, θεωρεί ότι οι ηθοποιοί είναι αδικημένοι σε πολλά επίπεδα.
Ο ηθοποιός γύρισε περίπου 65 ταινίες και τα χρήματα που έβγαλε τα επένδυσε γι’ αυτό και σήμερα μπορεί να ζει-κατά κάποιο τρόπο- αξιοπρεπώς.

Ο Παναγιώτης Σουπιάδης πλέον ζει με την οικογένειά του εκτός Αθηνών και δε θυμίζει πλέον εκείνο τον ψηλόλιγνο άνδρα των ταινιών. Του αρέσει να «μυρίζει το σανίδι» και με αυτό παραμένει και ερωτευμένος. Και προσπαθεί χάρη στις δικές του ενέργειες να δημιουργεί. Άλλωστε, ποτέ δεν ήταν εκείνος που θα σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσει. Προτιμούσε να μένει πιο κάτω συμμετέχοντας στους ρόλους που του έδιναν.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.