Ο Στέλιος Σεραφείδης υπήρξε από τους πιο γνωστούς τερματοφύλακες των κιτρινόμαυρων. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που τον θαύμαζαν βλέποντάς τον να δίνει λύσεις στις επικίνδυνες φάσεις όταν οι αντίπαλοι απειλούσαν τα καρέ της εστίας του.

Τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ που γεννήθηκε το 1935 και σήμερα κοντεύει να συμπληρώσει τα 80, χαρακτήριζε πάντα η μεγάλη συγκέντρωση, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν.

Στην καριέρα του, ο κυρ Στέλιος, όπως ήταν και το προσωνύμιό του, κατέκτησε τρεις τίτλους πρωταθλητή και δύο κυπελλούχου και το 1972 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Σήμερα ο Στέλιος Σεραφείδης, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, παραμένει πάντα δίπλα στην ΑΕΚ. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στην επαρχία και αγωνίστηκε με τους βετεράνους της μπάλας, στους οποίους είναι πρόεδρος.

Σε όλα τα τμήματα, χωρίς να λέει πολλά, παρά μόνο με την παρουσία του δείχνει το δρόμο της στήριξης… Ο Στέλιος Σεραφείδης αποτελεί παράδειγμα για όλη την ομάδα. Εκτός από τη στήριξή του και τη συμμετοχή του στους παλαίμαχους, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα των ακαδημιών και τους προετοιμάζει. Θέλει άλλωστε να βρίσκεται πάντα δίπλα στους νέους, να τους στηρίζει και να τους γεμίζει με εφόδια για το μέλλον. Πιστεύει στο ταλέντο τους αρκεί, όπως λέει, να δουλεύουν με χαμηλά το κεφάλι. Ο κ. Σεραφείδης θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντική και η μάθηση και γι’ αυτό συνιστά στους παίκτες του να φροντίζουν να αποκτούν εφόδια για το μέλλον. Περιμένει πως και πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ελπίζει σε καλύτερες στιγμές για την Ένωση.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».