Η Στέλλα Παπαδημητρίου έχει κλείσει περισσότερα από 35 χρόνια στο θέατρο και έχει ερμηνεύσει αρκετά δύσκολους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κάποιοι από αυτούς πολυσυζητηθήκαν αλλά με τα καλύτερα λόγια έστω κι αν εκείνη υποδυόταν τις περισσότερες φορές την κακιά.

Πάντα, όμως, ξεχώριζε και για την αριστοκρατική φυσιογνωμία της και ήταν αυτό που θεώρησε ότι κάποιες φορές ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα της. Η ίδια έχει πει ότι θα μπορούσε να έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της όταν έπαιξε στο έργο «Κερκεμέζοι» του Γιώργη Χριστοφιλάκη, στο Εθνικό Θέατρο, όπου εμφανιζόταν γυμνή σε μια σκηνή. Τότε, της ζητούσαν τα περιοδικά να κάνει γυμνή φωτογράφηση αλλά είχε αρνηθεί.

Η ωραιότερη στιγμή της ζωής της, όπως έχει πει, ήταν η στιγμή που απέκτησε οικογένεια.

Εδώ και αρκετό καιρό η Στέλλα Παπαδημητρίου έχει αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας και τα πλατό και πήγε να μείνει μόνιμα στις Σέρρες. Ασχολείται με το κτήμα της, το οποίο προσέχει και έχει αποβάλει το άγχος της πρωτεύουσας.
Έφυγε από την Αθήνα διότι, όπως λέει, δεν μπορούσε να περιμένει να γίνουν σήριαλ τα οποία ουσιαστικά δεν γίνονταν ποτέ.

Στις τελευταίες εκλογές η Στέλλα Παπαδημητρίου υπήρξε υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο νομό Σερρών στον συνδυασμό με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη. Αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της, θέλοντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον τόπο της. Άλλωστε, εκεί ζει πια και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συντοπίτες της.

Η Στέλλα Παπαδημητρίου θα συμβούλευε πάντως τους νέους να ασχοληθούν με το χώρο μόνο αν έχουν και μία δεύτερη δουλειά ή αν σπουδάζουν παράλληλα κάτι άλλο. Κι αυτό διότι θεωρεί ότι είναι «ένας πάρα πολύ δύσκολος χώρος με μεγάλα ποσοστά ανεργίας».

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».