Τα πρώτα του βήματα στη μουσική ο τραγουδιστής τα έκανε ως ντράμερ σε μοντέρνα συγκροτήματα της εποχής όπως για παράδειγμα τους «Formost». Στο συγκρότημα «Idols» ο Γιώργος Γερολυμάτος υπήρξε και τραγουδιστής. Ουσιαστικά όμως άρχισε την καριέρα του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄70 όταν ακόμη πήγαινε σχολείο.

Σε ηλικία 20 ετών ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο και στη συνέχεια ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως για παράδειγμα του Μίμη Πλέσσα, του Γιώργου Χατζηνάσιου, του Γιώργου Κατσαρού, του Γιάννη Σπανού κ.ά.

Έχει διπλάσιο αριθμό προσωπικών δίσκων στη συλλογή του και έχει κερδίσει δύο χρυσά βραβεία σε Φεστιβάλ Τραγουδιού με επιτυχίες του Γιώργου Κατσαρού.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας επί τέσσερα χρόνια, συμμετείχε στο «Dancing with the stars» και φυσικά δεν είπε όχι ποτέ στην πολιτική. Αποτελούσε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και κατέλαβε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στις εκλογές του 2008 στη Β’ Αθηνών, όπου και ήταν υποψήφιος. Στη συνέχεια αποφάσισε να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν εξελέγη ενώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές έβαλε υποψηφιότητα για το δήμο Καλλιθέας, όπου είναι δημοτικός σύμβουλος.

Ο τραγουδιστής είναι μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΡΑΤΩ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Συγγενικών Δικαιωμάτων Τραγουδιστών) και ταυτόχρονα είναι δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα και ασχολείται με τα πολιτιστικά ζητήματα.

Παρά τις ασχολίες του με τα κοινά ο τραγουδιστής έχει κάθε λόγο να μιλά για το χώρο του τραγουδιού, αφού σε αυτόν βρίσκεται για παραπάνω από σαράντα χρόνια. «Τα κέντρα κλείνουν. Δουλειά δεν υπάρχει. Δίσκοι και νέες δουλειές δεν ετοιμάζονται. Πώς θα πάνε μπροστά οι νέοι; Πώς θα ακουστούν;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και γι’ αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που θα πουν στους νέους ότι είναι ατάλαντοι και δεν πρέπει να κάνουν πράγματα. Πιστεύει μάλιστα ότι υπάρχουν αρκετές καλές φωνές αλλά λόγω της κατάστασης στην αγορά, είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τον ελεύθερο του χρόνο ο τραγουδιστής προτιμά να τον περνά με το παιδί του και καλούς φίλους, οι οποίοι, τον στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που αναλαμβάνει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».