Η Άντα Λιβιτσάνου έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες ως ηθοποιός αλλά εκτός από την υποκριτική, μεγάλη της αγάπη είναι και το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε.

Ήταν η front woman του συγκροτήματος Volt από το 2008 έως το 2011. Έχει συνεργαστεί με τα μουσικά σύνολα του δήμου Αθηναίων, με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μίμη Πλέσσα και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Η πολυτάλαντη όμως Άντα Λιβιτσάνου, όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν, πέρασε ένα πρόβλημα υγείας αφού ο καρκίνος του θυρεοειδούς διαγνώστηκε τυχαία. Ξεκίνησε θεραπείες και πλέον πορεύεται για τη ζωή της. Και φυσικά δεν το βάζει κάτω.

Κι επειδή δεν το βάζει κάτω κι έχει μάθει να μεταλλάσσεται, άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο στα νότια προάστια. Κάτι που ήθελε πάρα πολύ να κάνει αφού τα γλυκά είναι η αδυναμία της.

Η Άντα Λιβιτσάνου κάνει βελονισμό, όπως έχει πει, κάτι που τη βοήθησε και στο πρόβλημα υγείας της. Και επειδή εκείνη το έμαθε ξαφνικά, συμβουλεύει τους περισσότερους να προσέχουν την υγεία τους και να εξετάζονται συχνά γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί από το πουθενά.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».