Η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. υποστηρίζει τον Αντώνη Συκάρη στο πιο δύσκολο εγχείρημά του μέχρι σήμερα, να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του, στη χειμερινή κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής της οροσειράς Karakoram, το σημείο Κ2, στα Ιμαλάια.

Με αυτή την κίνηση, η ΕΥ ΖΗΝ Greece δίνει ένα μήνυμα ελπίδας σε  όλους μας. Να μην σταματάμε την προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας, να πιέζουμε τα όριά μας, να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας, να έχουμε όνειρα!

Ο Αντώνης Συκάρης αναχώρησε για το Πακιστάν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 όπου,  μαζί με άλλους 11 διεθνούς φήμης ορειβάτες και 15 έμπειρους Sherpas, θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την επίτευξη ενός στόχου γεμάτου προκλήσεις.

Το Κ2 βρίσκεται στο Πακιστάν και αποτελεί το πιο δύσκολο βουνό του κόσμου και τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή, μετά το Έβερεστ. Μάλιστα οι θυελλώδεις άνεμοι και οι τρομακτικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, δεν επέτρεψαν σε καμία από τις προηγούμενες προσπάθειες των ορειβατών να φθάσουν στην κορυφή.

Τιμής ένεκεν η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. τροποποίησε το λογότυπό της για την συγκεκριμένη ενέργεια δίνοντας το μήνυμα ότι η κορυφές υπάρχουν για να τις κατακτούμε.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε. πιστεύει ένθερμα ότι οι κορυφές, όπως και οι υψηλοί στόχοι είναι για να κατακτιόνται, με ταπεινότητα και σεβασμό. Οφείλουμε να επιμένουμε στην κατάκτηση  της δικής μας, προσωπικής, «κορυφής».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η  EY ZHN Greece Α.Ε. δραστηριοποιείται στη διοργάνωση βιωματικών εταιρικών δραστηριοτήτων (team-building), ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων και από το 1991 δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για την επιχειρηματική κοινότητα και όχι μόνο.

Διοργανώνει ταξίδια και εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών έχοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Website: ezgreece.gr