Τι κάνει σήμερα ο Σαρμπέλ;

«Γεια σου Μαρία» είχε τραγουδήσει στη Γιουροβίζιον


ΕΛΛΑΔΑ
12:00
21/05/2014
Τι κάνει σήμερα ο Σαρμπέλ;
loading

«Γεια σου Μαρία», με αυτό το τραγούδι ο Σαρμπέλ είχε εμφανιστεί στη Γιουροβίζιον το 2007 για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Μέχρι τώρα οι εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά και σε εκπομπές που τον καλούσαν, ήταν πάρα πολλές και οι προτάσεις έπεφταν… βροχή για τον τραγουδιστή, ο οποίος φαινόταν να έχει μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό ποπ τραγούδι.

Ο Σαρμπέλ αρχικά γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό στο Λονδίνο. Στο ελληνικό τραγούδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004 και τον Ιούλιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με γενικό τίτλο «Σε πήρα σοβαρά». Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Παράξενο Συναίσθημα» και το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Σαχάρα», στο οποίο συμπεριέλαβε τα κομμάτια «Τάξε μου» και «Να’ σουν θάλασσα».

Από το 2008 όμως, όπως λένε στο newsbeast.gr άνθρωποι από το περιβάλλον του, ο Σαρμπέλ μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Ασχολείται με το θέατρο και οι αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του είναι αρκετές όμως εκείνος, στο μέτρο του δυνατού, δεν αφήνει το τραγούδι.

Ο Σαρμπέλ πηγαινοέρχεται συνέχεια Αθήνα Λονδίνο. Του λείπει η Ελλάδα αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί η δουλειά του πλέον είναι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι λόγοι που έφυγε ήταν ότι έβλεπε ότι στενεύουν τα πράγματα και έρχεται η κρίση και γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και να μεταναστεύσει στο μέρος όπου γεννήθηκε. Θεωρεί μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να παλεύουν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να σκέφτονται μια εναλλακτική.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει