Είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς και μετράει 46 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα, την οποία υπεραγαπά. Ποτέ δεν σκέφτηκε να ακολουθήσει την υποκριτική. Τον έλκυε περισσότερο η όπερα. Σπούδασε και πήρε πτυχίο από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσα από τη Σχολή Τέχνης του Κάρολου Κουν από όπου και αποφοίτησε το 1967 και έτσι πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1970 στο έργο «Βαβυλωνία». Ο ηθοποιός έχει λάβει πάρα πολλά θετικά σχόλια για διάφορες δουλειές του ενώ έχει λάβει μέρος σε μουσικές παραστάσεις.

Αυτή την περίοδο ο Ηλίας Λογοθέτης πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Ζαχαρή, στην παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου». Είναι μια δουλειά την οποία ανεβάζουν για έβδομη συνεχή χρονιά. «Δεν έχει ξαναπαιχτεί το έργο όπως το παίζουμε εμείς», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και πιστεύει ότι όλη η ομάδα είναι αξιοθαύμαστη για το έργο που επιτελεί.

Πιστεύει ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να δώσουν θεραπεία στους ανθρώπους, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική γιατί δουλειά του ηθοποιού είναι το σανίδι. Του αρέσει όμως να διαβάζει βιβλία γύρω από την πολιτική. Ενημερώνεται επίσης πάρα πολύ και παρακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις.

Του αρέσει να περνά τον ελεύθερό του χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του. Και πιστεύει ότι αυτές οι στιγμές με τους δικούς του ανθρώπους είναι αυτές που μένουν…

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».