Οι περισσότεροι τον θυμούνται ως «Αντωνάκη» στη γνωστή σειρά του MEGA «Εμείς κι Εμείς» όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον σύντροφο της Παρθένας.

Ο Αντώνης Ξένος όμως είναι στην πραγματικότητα ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη, η οποία επίσης ακολουθεί τα χνάρια τους στο σανίδι αλλά δεν ζητά τη βοήθειά των γονιών της.

Ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του και το θίασο «Βήματα», όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον ξέρουν, παρουσίασε το καλοκαίρι το έργο του Μήτσου Ευθυμιάδη «Ο Φώντας», έναν από τους μικρούς «θησαυρούς» της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας.

Πρόκειται για ένα έργο που αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία και τους πολιτικούς συμβολισμούς του. Το έργο με αφορμή τη σχέση ενός ζευγαριού αναδεικνύει τη σχέση του εκμεταλλευτή και του εκμεταλλευόμενου. Και γι’ αυτή του τη δουλειά ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το επόμενο διάστημα, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ημερομηνίες, θα δοθούν κάποιες ακόμη παραστάσεις.

Ο ηθοποιός έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να βοηθάει ακόμη και στις παραστάσεις που συμμετέχει προκειμένου να μη γίνει κανένα λάθος. Έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση γιατί πολύ απλά, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του, λατρεύει το θέατρο.

Πιστεύει στο ταλέντο των νέων ανθρώπων, όμως, θεωρεί ότι είναι σημαντικό να αποκτήσουν και άλλα εφόδια δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν σήμερα. Πάντως, θεωρεί ότι το θέατρο και η υποκριτική μπορεί να περάσει μηνύματα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».