Όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν το εγκαταλείπεις, λένε οι γνώστες και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ντανιέλ Μπατίστα.

Ο παλαίμαχος σήμερα ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήριο. Είχε την πορτογαλική υπηκοότητα και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας απέκτησε διαδοχικά την ολλανδική και στη συνέχεια την ελληνική.

Ο Ντανιέλ αγωνιζόταν στην επίθεση. Στην Ελλάδα έπαιξε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς. Οι φίλαθλοι της ομάδας τον ξεχώρισαν για το στυλ του παιχνιδιού του. Το 1989 τον απέκτησε η ΑΕΚ στην οποία ξεχώρισε για την υψηλή τεχνική του. Το 1992 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έπαιξε για τρία χρόνια. Το 1995 επέστρεψε στην ΑΕΚ μέχρι το 1999 οπότε και έκλεισε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Εκτός αυτών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν προπονητής της Κ20 της Ένωσης και άσκησε δριμεία κριτική σε εκείνους που έφταιξαν για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Εδώ και λίγο καιρό είναι επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι πάντα απλός με τους παίκτες του και πάντα συζητήσιμος με όλους.

Εκτός αυτού έχει και ακαδημίες ποδοσφαίρου στις Αχαρνές. Οι ακαδημίες, όπως λέει, θα ανοίξουν από την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, πολλοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη συγκεκριμένη ακαδημία στην οποία εργάζονται άνθρωποι γνωστοί στο χώρο του αθλητισμού.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».