Κλείνει ένα χρόνο ο «Συμπαραστάτης του Δημότη»

Έχει χειριστεί 270 υποθέσεις


ΕΛΛΑΔΑ
19:32
01/08/2013
Κλείνει ένα χρόνο ο «Συμπαραστάτης του Δημότη»
loading

Τον ένα χρόνο λειτουργίας του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Αθηναίων, χαιρετίζει με σημερινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

«Δεν αποτελεί απλώς μια καινοτομία, αλλά μια στοιχειώδη υποχρέωση που είχαμε αναλάβει ως δέσμευση προεκλογικά, προκειμένου να περάσουν σε μια νέα εποχή οι σχέσεις του δημότη και της επιχείρησης με τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων», τόνισε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι εγγύηση για την επιτυχία του θεσμού αποτελεί η ανεξαρτησία στη λειτουργία του και η συστηματική δουλειά.

Ο νέος αυτός θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζει το ΑΜΠΕ, αφορά τόσο την έρευνα καταγγελιών σχετικά με φαινόμενα κακοδιοίκησης από υπηρεσίες, νομικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις του δήμου Αθηναίων και στην απαιτούμενη διαμεσολάβηση για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων, όσο και τη διατύπωση προτάσεων βελτίωσης της δημοτικής διοίκησης και των σχέσεών της με τους δημότες.

Από την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου (Σεπτέμβριος 2012), ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης έχει χειριστεί 270 υποθέσεις πολιτών και επιχειρήσεων και έχει υποβάλει πέντε ειδικές προτάσεις στην δημοτική Αρχή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει