Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για τα παιδιά

Διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του Make A Wish


ΕΛΛΑΔΑ
5:36
05/12/2012
Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για τα παιδιά
loading

Σε χριστουγεννιάτικα μπαζάρ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να πραγματοποιούνται ευχές παιδιών που δοκιμάζονται με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση περισσότερων ευχών δοκιμαζόμενων παιδιών, συμμετέχει το «Make-A-Wish».

Μπορείτε λοιπόν να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και να ενισχύσετε την προσπάθειά τους.

Το πρώτο μπαζάρ γίνεται το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου στην Καλαμαριά, ακολουθεί την επόμενη ημέρα ένα ακόμη στο 1ο Γυμνάσιο Πανοράματος, στις 11 του μήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια. Διοργανώνεται επίσης από τις 14 μέχρι τις 16 Δεκέμβρη, στις 17 μέχρι και τις 23 στην πλατεία Δικαστηρίων. Γίνεται ένα ολοήμερο στις 18 Δεκέμβρη κ.λπ.

Το «Κάνε μια Ευχή» πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε 1.000 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει