Η «Παραμυθοχώρα» στο πάρκο του Λαού στη Στυλίδα έχει ανοίξει τις πύλες της και περιμένει μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν ενόψει Χριστουγέννων.

Το χωριό θα αποτελείται από τα περίπτερα των Συλλόγων, το Σπίτι του Άι Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το igloo των Ξωτικών, το Εργαστήρι του Άι Βασίλη, το Σπίτι Παραμυθιών και τη Νανοπολιτεία.

Στα περίπτερα των Συλλόγων, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά προϊόντα όπως γλυκίσματα, προϊόντα ελιάς, χειροτεχνίες, αναμνηστικά κ.α.

Στο Μαγικό Λούνα Παρκ, τα παιδιά θα διασκεδάσουν και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν πάλι παιδιά, ενώ στη Νανοπολιτεία θα μπορούν να επισκεφθούν τα μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από αγαπημένα κλασσικά παραμύθια.

Ηλίας Βρεττός(12/12), Κόκκινα Χαλιά(18/12), Τρίφωνο (21/12) Goin’ Through feat NEBMA και Κατερίνα Στικούδη(22/12), Δημήτρης Αργυρίου(23/12), Avatar(30/12), είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν και πολλές βραδιές με τοπικά συγκροτήματα και θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκπλήξεις.

Το χωριό θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 15:00 εως 22:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 εως 22:00