Η καταξιωμένη επί δεκαετίες εταιρία τροφίμων, Θ. Νιτσιάκος, συναντά τον κορυφαίο σεφ, Χριστόφορο Πέσκια, σε μια συνεργασία που κάνει το φαγητό…τέχνη!

Η Θ. Νιτσιάκος, που εδώ και 40 χρόνια είναι αυτή που φροντίζει για τη σωστή και υγιεινή διατροφή μας, προσφέροντας μας νόστιμα κοτόπουλα υψηλής διατροφικής αξίας, για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί!

Με βασική προϋπόθεση το σεβασμό στο περιβάλλον, εκτρέφει ελληνική γαλοπούλα και κουνέλι και φέρνει τη διαφορά στο καθημερινό μας μαγείρεμα. Κοτόπουλο, γαλοπούλα και κουνέλι εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής θρεπτικότητας, παραδίδονται στα «μαγικά» χέρια του Χριστόφορου Πέσκια και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές γευστικής εμπειρίας.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, με το ένθετο της Καθημερινής, κυκλοφορεί μια πολυτελής έκδοση με πεντανόστιμες συνταγές που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η Νιτσιάκος βάζει τις υγιεινές πρώτες ύλες, με πάντα προσιτές τιμές και ο Χριστόφορος Πέσκιας την έμπνευση.

H Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ και ο Χριστόφορος Πέσκιας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και χαρίζουν ξεχωριστές συνταγές, υψηλής γαστρονομίας, στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας!

Μην χάσετε αυτή την μοναδική κυριακάτικη έκδοση της «Καθημερινής». Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως το νόστιμο και θρεπτικό φαγητό είναι υποχρέωση προς τον εαυτό μας και όσους αγαπάμε!

Νιτσιάκος, ό,τι καλύτερο!