Η Πωλίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Άρχισε ερασιτεχνικά το τραγούδι το 1974, τραγουδώντας ξένη τζαζ και ροκ. Εμφανιζόταν στο «On the rocks» με το συγκρότημα «ΟΣΙΡΙΣ» με τους Μάικ Ροζάκη και Τάκη Αντωνιάδη.

Άρχισε να σπουδάζει γαλλική φιλολογία αλλά δεν έκοψε τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά μαγαζιά. Γι’ αυτό και για δύο χρόνια εμφανίστηκε στα «ΔΕΙΛΙΝΑ», χωρίς όμως μέχρι τότε να τραγουδά ελληνικά τραγούδια. Αυτό έγινε για πρώτη φορά το 1977 στο «Κύτταρο» σε ένα μιούζικαλ της εποχής, που είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Κώστας Τουρνάς.

Πήρε μέρος στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης και το 1979 διαγωνίστηκε στη Γιουροβίζιον με την Ελπίδα και τον «Σωκράτη». Αργότερα, εμφανίστηκε στη «Φαντασία» με τον Πασχάλη.

Το 1980 όμως δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν. Η τύχη της άλλαξε όταν έκλεισε συμβόλαιο με τον Γιώργο Μαρίνο. Συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια κι εκείνη κατάφερε ώστε το όνομά της να γίνει ιδιαίτερα γνωστό, χωρίς καν να έχει μέχρι τότε προσωπικό δίσκο.

Το 1986 την επέλεξε η ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Γιουροβίζιον με το τραγούδι «Wagon lit» του Χάρη Χαλκίτη, όμως η Ελλάδα για πολιτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό εκείνη τη χρονιά.
Την ίδια χρονιά όμως κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Μπιρίμπα».

Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε η δουλειά της με τίτλο: «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» με το συγκεκριμένο τραγούδι να γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία του ραδιοφώνου. Με αφορμή μάλιστα αυτή την επιτυχία, γίνονται της μόδας οι διακοπές στις Σεϋχέλλες και για προώθηση σχεδίων δημιουργείται απευθείας αερογραμμή: Αθήνα – Σεϋχέλλες!

Τα επόμενα χρόνια η πορεία της ήταν αξιόλογη. Το 1994 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Μπράβο χάσατε» που από την πρώτη μέρα ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Το 1995 έφερε στον κόσμο το γιο της, τον Απόστολο. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε έναν επετειακό δίσκο με τίτλο: «Δέκα χρόνια μετά».

Από το 2004 η Πωλίνα άρχισε να συνεργάζεται συνεχώς με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Όπως λέει στο newsbeast.gr η τραγουδίστρια, έφτιαξαν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις με τον Σταμάτη Κραουνάκη να της μαθαίνει πράγματα που εκείνη δεν φανταζόταν ποτέ. «Λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν ανεβάσαμε μία παράσταση που είχαμε προετοιμάσει και έτσι χωρίσαμε επαγγελματικά» λέει η τραγουδίστρια για το έργο της που κόπηκε αυτή τη χρονιά.

Όμως, εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια και τώρα προετοιμάζεται για τη συνεργασία της με τη Σοφία Βογιατζάκη.

Ετοιμάζει μάλιστα με μία νέα δισκογραφική εταιρεία δύο διασκευές σε μουσική έκδοση και θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο τραγούδι ιντερνετικά το επόμενο διάστημα. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει γυμναστική και προετοιμάζεται για τις αποδράσεις της μακριά από την Αθήνα. «Λατρεύω τις εκδρομές και όποτε μπορώ φεύγω» αναφέρει.

Φροντίζει το γιο της, ο οποίος θα πάει Γ’ Λυκείου την επόμενη χρονιά αλλά ξέρει ότι το μέλλον των νέων προμηνύεται δυσοίωνο. «Δεν έχω κάτι ελπιδοφόρο να του πω. Για να αλλάξει η κατάσταση, πρέπει να αλλάξουν τα πολιτικά πρόσωπα», επισημαίνει.

Η Πωλίνα έχασε πρόσφατα τη μητέρα της και γι’ αυτό κοιτά να ζει καλά το παρόν και να μην κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά κοιτάει να περνάει καλά με την οικογένειά της και τους φίλους της που την στηρίζουν στα δύσκολα.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».