Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στο Alter ανέφερε ότι τόσο η δικαιοσύνη όσο και το ΣΔΟΕ προσπαθούν να ρίξουν φώς στην υπόθεση, ωστόσο η πελάτης του η κα. Τσακάλου εκφράζει την αγωνία της για τα τεκταινόμενα στην εξεταστική επιτροπή.
Η κα. Τσακάλου (πρώην γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου) ισχυρίζεται ότι τόσο η δικαιοσύνη όσο και η εξεταστική επιτροπή έχουν έγγραφα στοιχεία και σκληρούς δίσκους υπολογιστών με σημαντικές πληροφορίες οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα αξιοποιηθεί.
Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας η πεποίθηση της κα. Τσακάλου είναι ότι κάποιο είτε δε θέλουν είτε δεν μπορούν να αναδείξουν την αλήθεια. Ωστόσο η πελάτης μου δήλωσε χαρακτηριστικά είναι πρόθυμη «να τους δείξει το δρόμο». Παράλληλα ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η κα. Τσακάλου θεωρεί ότι κινδυνεύει τόσο η δική της ζωή αλλά και του γιού της. Επίσης ότι συγκεκριμένοι βουλευτές προσπαθούν με τις ερωτήσεις είτε να την εξοντώσουν είτε να την καταστήσουν αναξιόπιστη.
Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας η πελάτης του έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής κ. Σήφη Βαλλυράκη όπου του αναφέρει ότι είναι πρόθυμη να καταθέσει για το ποιους βουλευτές θεωρεί ότι εμμέσως με τη στάση τους την απειλούν και ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση.