Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες ντροπής με τραυματισμένους μικρούς αθλητές κολύμβησης από φθαρμένα σύρματα που βρίσκονται στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας, Βόλου. Ο κίνδυνος ενέχει λόγω των φθαρμένων συρμάτων των διαχωριστικών διαδρομών, όπως και τα φθαρμένα κουλουάρ.

 Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Ερασμία Καλαφάτης, τις τελευταίες ημέρες πολλά παιδιά υπέστησαν εκδορές, ενώ υπήρξε και τραυματισμός με βαθύ κόψιμο. Η κα Καλαφάτη που έχει αναδείξει συστηματικά το τελευταίο διάστημα, τα σοβαρά προβλήματα στα κολυμβητήρια του Δήμου Βόλου, καλεί τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες παρεμβάσεις, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο σοβαρότερο ατύχημα, μεταδίδει το gegonota.news.

Δείτε την ανάρτησή της:

Τις τελευταίες ημέρες, τα περισσότερα παιδιά εξερχονται της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηριου "ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ " της…

Posted by Ερασμια Καλαφατη on Monday, March 11, 2024

Τις τελευταίες ημέρες, τα περισσότερα παιδιά εξερχονται της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηριου “ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ” της Ν.Ιωνιας Βολου, με εκδορες στην καλύτερη περίπτωση, προερχόμενες από τα φθαρμενα και ξεφτισμενα συρματα των διαχωριστικων διαδρομών, καθώς και από τα φθαρμενα κουλουαρ. Επίσης, πρόσφατα υπήρξε και σοβαρότερος τραυματισμός με βαθύ κόψιμο.
Αναρωτιέμαι πόσες φορές ακόμη πρέπει να ενοχλούμε για τα ζητήματα αυτά και να επιμένουμε;
Τι άλλο περιμένετε να συμβεί για να πράξετε τα δέοντα;
Έχετε αντίληψη της ευθύνης Σας;
Θα συμβούν τα χειρότερα, τα οποία απευχομαστε και θα καθίσουν στο σκαμνί όλοι, εκτός του βασικού υπεύθυνου.
Πρώτος θα πάρει θέση ο “απειρος” κατά το Δήμαρχο Αντιδήμαρχος, μετά θα ακολουθήσουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι και πάει λέγοντας.
Εύχομαι να μη συμβεί το κακό και να αποκατασταθεί άμεσα το Κολυμβητήριο.
Παραθέτω φωτογραφίες από δύο περιπτώσεις τραυματισμού παιδιών.