Έχετε εγκαταστήσει στο σπίτι σας ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας. Έχετε επενδύσει σε προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχετε ακολουθήσει τις αυστηρότερες οδηγίες για την εγκατάστασή του. Συνοπτικά: έχετε κάνει τα πάντα για την ασφάλεια του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας. Υπάρχει μια προσθήκη, όμως, που θα δείξει ότι έχετε κάνει το παν για να πετύχετε τον στόχο σας: είναι η συνεργασία με μια εταιρεία security.

Γιατί, όμως, αυτό; Υπάρχουν εννέα βασικοί λόγοι που το εξηγούν.

  • Η παρουσία έστω και ενός υπαλλήλου ασφαλείας στον χώρο σας ή η περιπολία ενός οχήματος θα δείξει ότι το εγχείρημα εισβολής στο σπίτι σας είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να αποτρέψει οποιονδήποτε διαρρήκτη.
  • Κάθε υπάλληλος ασφαλείας, με την πείρα του και την εξειδίκευσή του, προσθέτει ένα επιπλέον ζευγάρι… μάτια στον έλεγχο της περιοχής σας. Κάποια κίνηση ή κάποιο ίχνος από κακόβουλη πράξη που μπορεί να περάσει απαρατήρητη από εσάς, είναι πολύ πιθανό να εντοπιστεί από έναν ειδικό, ο οποίος θα λάβει ή θα συστήσει τα κατάλληλα μέτρα.
  • Με την πάροδο του χρόνου, η ρουτίνα μάς κάνει να παραμελούμε πράγματα – φυσικά και στο θέμα της ασφάλειας. Η συνεργασία με μια εταιρεία security κατά κάποιον τρόπο μας αναγκάζει να είμαστε και εμείς σε εγρήγορση.
  • Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, είναι σημαντική η άμεση αντίδραση και η άμεση βοήθεια. Η συνεργασία με μια εταιρεία security δίνει ένα επιπλέον χέρι βοήθειας σε τέτοιες περιπτώσεις και μπορεί να εξομαλύνει άμεσα μια δύσκολη κατάσταση.
  • Μια εταιρεία security μπορεί να αξιολογεί διαρκώς την κατάσταση του χώρου σας, να προτείνει βελτιώσεις ή προσαρμογές, με βάση τα δικά σας κριτήρια και τις δικές σας ανάγκες.
  • Δημιουργείται ένα ασφαλέστερο οικογενειακό περιβάλλον και ασφαλέστερη καθημερινότητα. Η αίσθηση και μόνο ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης σίγουρα κάποιος θα έρθει στο σπίτι σας το συντομότερο δυνατό, οι ανησυχίες μειώνονται κατά πολύ και η ζωή κυλά πιο φυσιολογικά.
  • Μια έκτακτη ανάγκη μπορεί να έχει οποιονδήποτε χαρακτήρα (λ.χ. φωτιά, απόπειρα κλοπής). Επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ή ότι έχουμε τις αναγκαίες γνώσεις, με τη συνεργασία μιας εταιρείας security έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος, με τις κατάλληλες γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό.
  • Προωθείτε μια ευρύτερη αίσθηση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή σας. Η παρουσία ανδρών και οχημάτων, ακόμα και η πινακίδα στην πόρτα σας, δείχνουν ότι συνολικά η περιοχή είναι πιο προστατευμένη και ωθεί περισσότερους γείτονες να δρουν με ανάλογο τρόπο και να τηρούν τους κανόνες.
  • Αποστολή των εταιρειών security είναι να χειρίζονται δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις. Ξέροντας ότι κάποιος άλλος θα κάνει αυτή τη δουλειά για σας, είναι βέβαιο ότι θα είστε συνολικά πιο ήρεμοι, και εσείς και η οικογένειά σας.