Υλικά

  • 1 συσκευασία κρουασάν σοκολάτας
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 30 γρ. κανέλα
  • 30 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη

Για το γλάσο

  • 120 γρ. άχνη
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα που υπάρχει μέσα στη συσκευασία.
  2. Απλώνουμε τη ζύμη κρουασάν και απλώνουμε από επάνω τη μαργαρίνη, την κανέλα και τη καστανή ζάχαρη.
  3. Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε ροδέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα.
  4. Ανακατεύουμε τα υλικά για το γλάσο και ρίχνουμε επάνω από τα κρουασάν όταν βγουν από το φούρνο.