Υλικά

Η Έλσα Νίκα γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα, στη Βόρειο Ήπειρο, το 1963 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Την κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι σεφ που τη δίδαξαν. Σπούδασε μαγειρική στη σχολή Chef D’ Oeuvre.

Μετά το τέλος των σπουδών της είχε την ευκαιρία να εργαστεί σαν σεφ στο εστιατόριο Κουαρτέτο, ιδιοκτήτρια και σεφ στο Οχάιο της Αμερικής στο εστιατόριο «Blue-Blue», σεφ σε ξενοδοχείο στη Φολέγανδρο.

Η αγαπημένη της κουζίνα είναι η ελληνική μεσογειακή.

Διακρίσεις: Χρυσό μετάλλιο στη Horecca 2013 για έκθεμα από βούτυρο.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων