Διάσταση απόψεων ΔΝΤ-ευρωζώνης για την Ελλάδα

Να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Αθήνα επιθυμεί η Ε.Ε.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18:22
26/09/2012
 Διάσταση απόψεων ΔΝΤ-ευρωζώνης για την Ελλάδα
1
loading

Σε διαμάχη βρίσκονται οι πιστωτές της Ελλάδας για το πως θα επιλύσουν την κρίση χρέους στη χώρα, καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να διαγράψουν μέρος του χρέους που έχουν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το ΔΝΤ ασκεί πιέσεις προς την ευρωζώνη να δεχθεί να αναλάβει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ σημειώνεται πως «το πρόβλημα δεν είναι ουσιαστικά μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών, αλλά μεταξύ Ελλάδας και Ε.Ε.».

To ΔΝΤ πιέζει για νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που κατέχει ο επίσημος τομέας, ενώ από την πλευρά τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες επιθυμούν να δώσουν να περισσότερο χρόνο στην Αθήνα, να επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους.

Τα τελευταία 24ωρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυστηρή στάση του ΔΝΤ έναντι της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες ότι το Ταμείο σκοπίμως μπλοκάρει την συμφωνία για τα μέτρα 11,5 δισ. ευρώ, προκειμένου η Ελλάδα να αναγκαστεί να ζητήσει και άλλο κούρεμα του χρέους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar 3X6=18

    ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΣΤΟ ΘΕΌ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΏΜΑ ΠΟΥ ΔΗΝΗ DIRECTIONS ΚΑΘΟΔΗΓΗ ΚΆΘΕ ΣΏΜΑ ΝΑ ΑΚΌΛΟΥΘΑ ΘΕΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ ZOHS...ΑΠΙΛΟΝΤΑΣ ΘΕΌ ΦΎΣΗ ΖΩΉ ΑΠΕΙΛΊΤΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟ ΣΑΣ ΖΩΉ ΣΑΣ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΉ ΑΚΤΊΝΑ ΚΌΒΕΤΑΙ ΑΠΌ ΖΩΉ ΌΤΑΝ ΠΑΝ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΣΤΗΣ POLES ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΖΩΉΣ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΑ ΠΝΕΎΜΑ ..ΠΡΟΣΓΙΟΘΊΤΑΙ ..ΦΡΈΝΟ ΕΆΝ ΈΧΕΤΑΙ ΣΏΑΣ ΤΑ Σ ΦΡΈΝΑΣ Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΠΝΕΎΜΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΡΈΠΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΤΑΙ ΕΠ ΟΥΔΈΝΗ ΛΌΓΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΖΩΉΣ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ Η ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ ΑΝΑΡΧΕΙΑ ΑΝΗΣΟΡΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΌΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΚΆΘΕ ΚΊΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΆΝΗ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΤΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΔΕΝ ΎΠΑΡΞΗ ΑΠΌΔΡΑΣΗ ΑΠΌ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΩΝ ΦΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ΙΣΟΡΟΠΟΙΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει