Μέτρα ζητά η Ιαπωνία για να βοηθήσει την Ευρώπη

«Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να δράσουν πιο αποφασιστικά»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14:57
30/12/2011
Μέτρα ζητά η Ιαπωνία για να βοηθήσει την Ευρώπη
1
loading

Για ακόμη μία φορά η Ιαπωνία ζήτησε από την Ευρώπη να λύσει τα προβλήματα με την κρίση χρέους που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι θα δοθεί η βοήθεια που αναμένεται.

Σύμφωνα με τον Ιάπωνα υπουργό Οικονομικών μεγάλο αγκάθι για την πορεία της βοήθειας της χώρας του είναι η αύξηση της δύναμης πυρός του EFSF και του ESM από τα 500 δισ. ευρώ που είναι σήμερα, ενώ ενστάσεις υπάρχουν και για τη μόχλευση των κεφαλαίων του EFSF μέσω των κεφαλαίων των ιδιωτών.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να δράσουν περισσότερο αποφασιστικά. Μπορεί να έκαναν σημαντικά βήματα μπροστά, αλλά οι αγορές ζητούν από την Ευρώπη να δράσει πιο αποτελεσματικά, ανέφερε ο αξιωματούχος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar k2due

    προφανώς η Ιαπωνία ζητάει από την Γερμανία να βάλει στο τραπέζι την πυρηνική βόμβα (μόχλευση με 2 τρις),αντί του μπαζούκας των 500δις.Τώρα η ερώτηση είναι αν συμφέρει την Γερμανία με δικά της πυρομαχικά να υπερασπίζεται το σύνολο της Ευρώπης. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνει και θα εγκαταλείψει το πλοίο πρώτη.Πρέπει ήδη να έχει τυπώσει μάρκα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει