Δεκάδες λουόμενοι σηκώθηκαν ανάστατοι από παραλία της Σκιάθου, καθώς την ώρα που χαλάρωναν στην παραλία, ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε δίπλα τους. Διαβάστε τι μας έγραψε παραθεριστής, που εξασφάλισε και το βίντεο.

«Πρέπει να ήταν πολύ ασυνείδητος ο πιλότος αυτό του ελικοπτέρου αλλά και πολύ επιδειξιομανής. “Πάρκαρε” το ελικόπτερο στην παραλία, λες και ο δημόσιος χώρος ήταν περιουσία του. Και όχι μόνο αποφάσισε να αναστατώσει τον κόσμο, σηκώνοντας άμμο η οποία χάρισε άμεσο “μαύρισμα” στους λουόμενους, αλλά σα να μην τρέχει τίποτα αποβιβάστηκε και ανέμελος πήγε να κάνει το μπάνιο του, την ώρα που οι παραθεριστές έτρεχαν πανικόβλητοι, γιατί νόμιζαν πως το ελικόπτερο θα έπεφτε στα κεφάλια τους!
Αυτό συνέβη χθες το μεσημέρι, στη Σκιάθο. Μπορείτε να φανταστείτε πόση άμμο εκσφενδόνισε πάνω στους λουόμενους, οι οποίοι αμέριμνοι απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και ξαφνικά ένιωσαν τα μποφόρ να ταρακουνούν τις ομπρέλες τους, άμμο να τους καλύπτει κι ένα ελικόπτερο να ίπταται πάνω από τα κεφάλια τους.
Μόλις πάτησε… άμμο ο πιλότος το κράξιμο από τους λουόμενους, ήταν ηχηρό και παρατεταμένο. “Καλά, δεν ξέρεις ότι υπάρχει και αεροδρόμιο”, του φώναζαν και ταυτόχρονα μάζευαν τις πετσέτες και τις ομπρέλες τους, που τις είχε πάρει ο άνεμος».

Δείτε και το βίντεο με την προσγείωση: