Φαντασία, τρόμο, περιπέτεια καθώς και άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου επιφυλάσσει στους φίλους της έβδομης τέχνης η πασχαλινή αυτή κινηματογραφική εβδομάδα. Συνολικά 6 φιλμ κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες, ανάμεσα στα οποία και η επανέκδοση της «Κάλπικης λίρας» η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Κυριακή του Πάσχα όπως και αρκετές άλλες από τις ταινίες που ακολουθούν. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους: «Το μικρό σπίτι στο δάσος» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ με τους: Κρις Χέμσγουορθ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Άννα Χάτσισον, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ Πέντε φίλοι φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα απομονωμένο σπίτι βαθιά στο δάσος, χωρίς να γνωρίζουν ότι μια ομάδα τεχνικών με άγνωστο σκοπό τους παρακολουθεί μέσα από κάμερες και τους υποβάλλει σε μια θανάσιμη δοκιμασία.

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τάρσεμ Σινγκ με τους: Λίλι Κόλινς, Τζούλια Ρόμπερτς, Άρμι Χάμερ, Νέιθαν Λέιν Αφού έχει συνωμοτήσει για το θάνατο του βασιλιά, η γυναίκα του κρατά την κόρη του Χιονάτη κλεισμένη στο παλάτι και κυβερνά με τον πιο σκληρό τρόπο. Όταν μάλιστα εκείνη κλέβει την προσοχή ενός γοητευτικού και πλούσιου πρίγκιπα, η κακιά βασίλισσα διατάζει το θάνατό της.

«Οι καλοκαιρινές μου διακοπές» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντριάν Γκρούνμπεργκ με τους: Μελ Γκίμπσον, Πίτερ Στορμάρε, Ντολόρες Ερέδια, Μπομπ Γκάντον Ένας αμερικανός ληστής προσπαθεί να περάσει τα σύνορα, αλλά συλλαμβάνεται και καταλήγει σε μια κακόφημη μεξικάνικη φυλακή, στην οποία πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει.

«Πειρατές!» Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ Ο πειρατής Καπετάνιος και το πλήρωμά του αναζητούν τη μεγάλη μπάζα που θα τους χαρίσει το πειρατικό βραβείο της χρονιάς, αλλά μια συνάντηση με τον Κάρολο Δαρβίνο θα τους αλλάξει τα σχέδια.

«StreetDance 2» Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μαξ Γκίουα, Ντάνια Πασκουίνι με τους: Τομ Κόντι, Φαλκ Χέντσελ, Σοφία Μπουτέλα Ο streetdancer Ας συγκεντρώνει τους καλύτερους χορευτές απ’ όλη την Ευρώπη για να κερδίσει την ομάδα των Invincible. Η προσθήκη της όμορφης Εύα, χορεύτριας της σάλσα, θα περιπλέξει τα πράγματα.

«Κάλπικη λίρα» Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιώργος Τζαβέλλας με τους: Μίμη Φωτόπουλο, Δημήτρη Χορν, Έλλη Λαμπέτη, Ορέστη Μακρή, Βασίλη Λογοθετίδη, Σπεράντζα Βρανά Μια κάλπικη λίρα αλλάζει χέρια και από αυτά ενός παραχαράκτη περνά σε εκείνα ενός ζητιάνου, μιας φτωχής κοπέλας κι ενός νιόπαντρου ζευγαριού.