Η τρομακτική επιτυχία της σειράς Loki (Disney+) άνοιξε νέες και άπειρες δυνατότητες για τους ήρωες του σύμπαντος της Marvel (Marvel Cinematic Universe), με κάποιους από αυτούς να επιστρέφουν με τις δικές τους σειρές και άλλους να παίρνουν μέρος σε άλλες δουλειές.

Κι έτσι μοιραία οι φίλοι του The Punisher αναρωτιούνται τι θα γίνει με τον δικό τους αγαπημένο χαρακτήρα; Θα αποκτήσει και τρίτο κύκλο η σειρά του Netflix;

The Punisher: Τι γίνεται τελικά με τη σειρά, τι σχέδια υπάρχουν για 3η σεζόν

Με τη συνεργασία του Netflix με τη Marvel να έχει περάσει από σαράντα κύματα, χρειαζόταν η παρέμβαση του Kevin Fiege για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο ισχυρός άντρας των Marvel Studios ξεκαθάρισε πως οι λατρεμένοι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και The Punisher, αλλά και πολλοί ακόμα χαρακτήρες, θα επιστρέψουν πιθανότατα στο Marvel Cinematic Universe.

Κι έτσι η όρεξη πολλών έχει ανοίξει, περιμένοντας νέους κύκλους στις δημοφιλέστατες σειρές. Υποθέσεις και φήμες κυκλοφορούν ένα σωρό, με τις περισσότερες να μας λένε πως οι σειρές θα ανανεωθούν και θα προβληθούν είτε στο Disney+ είτε στο Hulu.

Το Geekosity ισχυρίζεται μάλιστα πως το The Punisher θα επιστρέψει με τον Τζον Μπέρνταλ στον πρωταγωνιστικό, αν και μέχρι στιγμής αυτό δεν επιβεβαιώνεται με επίσημο τρόπο.

Το Netflix φιλοξενεί για την ώρα τους δύο κύκλους του The Punisher (Ο Τιμωρός της Marvel), με 13 επεισόδια ο καθένας.

Ξέρουμε ότι το Netflix ακύρωσε επισήμως τη σειρά στις 19 Φεβρουαρίου 2021 και η Marvel απέκτησε και πάλι τα δικαιώματα του The Punisher. Ο Kevin Fiege λέει όμως πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει ο λατρεμένος ήρωας. Δεν μας λέει όμως πού. Και πότε.

Κι έτσι όλοι ερίζουν αν ο τρίτος κύκλος θα παιχτεί στο Netflix, το Disney+ ή το Hulu…