Πλήθος ταινιών που θα ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Αμερικανικές περιπέτειες, τρόμος, σινεφίλ αλλά και μια επανέκδοση ενός φιλμ του μεγάλου Μπουνιουέλ, συνθέτουν το παζλ της κινηματογραφικής εβδομάδας.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Sin City: Η Κυρία Θέλει Φόνο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Φρανκ Μίλερ με τους: Μίκι Ρουρκ, Εύα Γκριν, Τζος Μπρόλιν, Τζέσικα Άλμπα, Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ

Οι πορείες ζωής σκληρών αντρών, μοιραίων γυναικών και ενός διεφθαρμένου γερουσιαστή διασταυρώνονται με φόντο την «αμαρτωλή πόλη» Μπέιζιν Σίτι.

«Ξόρκισε το Κακό»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον με τους: Έρικ Μπάνα, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ολίβια Μουν

Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης ο οποίος ερευνά μια σειρά ανεξήγητα βίαιων συμπεριφορών βρίσκεται αντιμέτωπος με το απόλυτο κακό.

«Η Ζωή Είναι Ωραία με τα Μάτια Κλειστά»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Δαβίδ Τρουέμπα με τους: Χαβιέ Καμάρα, Ναταλία ντε Μολίνα, Φρανσέσκ Κολομέρ

Το 1966, ένας ισπανός δάσκαλος ξεκινά οδηγώντας από την Καστίλλη για την Αλμερία της Ανδαλουσίας με σκοπό να μιλήσει στον Τζον Λένον, ο οποίος γυρίζει εκεί μια ταινία. Στο δρόμο θα συναντήσει ένα νεαρό κορίτσι και λίγο αργότερα ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, τα οποία για διαφορετικούς λόγους θέλουν να φύγουν από τα σπίτια τους.

«Μεγαλώνοντας»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Ίθαν Χοκ, Πατρίσια Αρκέτ, Έλαρ Κολτρέιν

Από την αρχή του σχολείου ως αυτή του κολεγίου, δώδεκα χρόνια από τη ζωή του Μέισον, ενός αγοριού που μεγαλώνει στο Τέξας με τη χωρισμένη μητέρα του και τη μικρότερη αδελφή του.

«Μέσα στον Κυκλώνα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Κουέιλ με τους: Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Ματ Γουόλς

Η πόλη Σίλβερστον δέχεται την επίθεση μιας σειράς γιγαντιαίων κυκλώνων, με τους κατοίκους της να προσπαθούν απελπισμένα να βρουν ασφαλές καταφύγιο και τους κυνηγούς καταιγίδων να αναζητούν το πλάνο που θα τους κάνει διάσημους.

«Η Τελική Αποπληρωμή»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αλέξανδρος Λεονταρίτης με τους: Γιάννη Μποσταντζόγλου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Ελένη Φιλίνη, Γρηγόρη Τερζάκη

Ο Γρηγόρης είναι ένας πρώην μποξέρ που δουλεύει για τον μαφιόζο Μάρκο και συλλέγει χρέη από ανθρώπους τους οποίους εκείνος έχει δανείσει. Ζώντας σε μια καθημερινότητα βίας και απειλών, όταν γνωρίσει τη νεαρή ηθοποιό Νεφέλη, θα αρχίσει να αμφισβητεί τους νόμους του υποκόσμου.

«Η Τελευταία Φάρσα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Ραΐσης με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Νικόλα Πιπερά, Νίκο Μοναστηριώτη, Γιώτα Αργυροπούλου

Τέσσερις νέοι επιστήμονες με «χόμπι» τις φάρσες σε μέντιουμ, παραψυχολόγους και πνευματιστές αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν έναν new age ψευδο-θεραπευτή. Ένας από αυτούς όμως θα ερωτευτεί μια ασθενή του και θα αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι αυτήν τη θεραπευτική αυταπάτη αλλά και τις δικές του βεβαιότητες.

«Η Εγκληματική Ζωή του Αρτσιμπάλντο Ντε λα Κρουζ»

Μεξικανική ταινία, σκηνοθεσία Λουίς Μπουνιουέλ με τους: Ερνέστο Αλόνσο, Μιροσλάβα Στερν

Μάρτυρας του θανάτου μιας μοναχής, ο αριστοκρατικής καταγωγής αγγειοπλάστης Αρτσιμπάλντο ντε λα Κρουζ ανακρίνεται από την αστυνομία, στην οποία ομολογεί ότι είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος.