Ύστερα από τρεις μήνες, ο Βοτανικός συνεχίζει να παραμένει το πιο hot spot της νυχτερινής διασκέδασης. Ο συνδυασμός του live club με την λαϊκή διασκέδαση έφερε πραγματικά τα ίσια ανάποδα. Η φράση «έσπασε το μαγαζί» είναι η μόνη που μπορεί να περιγράψει τι συμβαίνει σε αυτές τις ξεχωριστές βραδιές. Ο Βοτανικός έγινε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης του μεγάλου κοινού αλλά και των επωνύμων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τα δικά του ολοκαίνουργια «Ίσια Ανάποδα», ένα εξαιρετικό υλικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά live, τραγούδια που φιλοδοξούν να αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα, δαμάζοντας το χρόνο. Δίνουν την αφορμή για ένα ανατρεπτικό show και μια ξεχωριστή συνεργασία.

Η Πάολα, στα καλύτερά της, παρουσιάζει καινούργια τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, συναντάται με τον Γιώργο πάνω στο stage, δίνοντας το δικό της στίγμα.

Οι Vegas με τις εμφανίσεις τους ξεσηκώνουν, τραγουδάνε, παίζουν μουσική, χορεύουν και δεν κατεβαίνουν από το stage αν δε συμπαρασύρουν το κοινό στη δική τους δίνη.

Ο Νικηφόρος, απέδειξε με το τραγούδι του «Υποσχέσου» το ταλέντο του ως τραγουδοποιός, ενώ ήδη το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τον ίδιο τίτλο σημειώνει επιτυχία.

Στο Βοτανικό φέτος έχουν έρθει τα ίσια ανάποδα και αυτό δεν είναι μόνο προειδοποίηση…