Ποδήλατο, κράνος, μπουκαλάκια με νερό και πάμε για ορθοπεταλιές… Μία μοναδική ποδηλατοδρομία Αγάπης ξεκίνησε την Κυριακή 3 Ιουλίου και ευελπιστεί να γίνει θεσμός.

Για αυτό το λόγο, το εγχείρημα θα επαναληφθεί και τις τρεις επόμενες Κυριακές, 10,17 και 24 Ιουλίου αντίστοιχα για να στηρίξουμε το έργο των ΜΚΟ «Be Strong» & «I Live For Me».

Την προηγούμενη Κυριακή εκατοντάδες ποδηλάτες ένωσαν το πάθος τους για το ποδήλατο και βρέθηκαν στο χώρο διεξαγωγής της ποδηλατοδρομίας.

Την ίδια απήχηση περιμένουμε και τις υπόλοιπες Κυριακές από τις 9:30 το πρωί. Την προσπάθειά μας αυτή στηρίζουν ο Γιώργος Πεταλάς, ο Μηνάς Μαλάτος αλλά και πολλοί διάσημοι ποδηλάτες και celebrities.

Το σημείο εκκίνησης είναι το café Vive Mar (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18 – Βούλα) και τερματισμός το Mojito bay (Παραλία Αγ. Μαρίνας 33,5 χλμ. Αθηνών – Σουνίου), με προαιρετική στάση για ξεκούραση στο Εν Πλώ (Λεωφ. Ποσειδώνος 4 – Βουλιαγμένη).

Κάθε εβδομάδα θα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο μια δωροεπιταγή ύψους 250€ και ένα κόσμημα αξίας 200€ από τα κοσμηματοπωλεία ZERTEO. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρος αγορά θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των οργανώσεων Be Strong & I Live For Me.

Ελάτε να κάνουμε θεσμό την ποδηλατοδρομία αγάπης.

Να είστε όλοι εκεί!