Σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο της μαγείας και της φαντασίας θα στείλει 10 τυχερούς αναγνώστες το newsbeast.gr σε συνεργασία με το θέατρο Badminton. Όσοι λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μαγείας, στις 8 Φεβρουαρίου.

Στη σκηνή του θεάτρου θα βρεθούν οι πιο εμβληματικοί εκπρόσωποι της σύγχρονης μαγείας. Οι 6 κορυφαίοι ταχυδακτυλουργοί και μάγοι με τα όσα παρουσιάσουν, θα γοητεύσουν το κοινό, κάνοντάς το να αναρωτηθεί τι είναι τελικά αληθινό και τι φανταστικό. Το προσωπικό στυλ και η «ειδίκευση» του κάθε μάγου θα κρατήσει κομμένη την ανάσα.

Η διασκέδαση είναι εγγυημένη καθώς τα κόλπα που θα εκτελέσουν οι πρωταγωνιστές του σόου, θα συνοδεύονται με θεατρικά εφέ και στοιχεία stand up comedy και παντομίμας.

Η ομάδα των καλύτερων μάγων και ταχυδακτυλουργών του κόσμου που θα συμμετάσχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγείας αποτελείται από τους: Jeff Hobson, Michael Giles, Arkadio, Michael Holly, David Kaplan και ο Glenn Singer. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν από τις 8 μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί το φεστιβάλ.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να ζήσετε μια κυριολεκτικά μαγική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη και στη φαντασία σας για πολύ καιρό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

Έναρξη διαγωνισμού: 06/02/2012
Λήξη διαγωνισμού: 07/02/2012
Αριθμός Νικητών: 10

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΡΗΓΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ
ΒΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΛΛΑ ΕΛΕΑΝΝΑ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ