«Τι έχει η Ελένη Κοκκίδου όταν παρουσιάζει μπροστά μας, στη σκηνή του θεάτρου, τη Γυναίκα της Πάτρας, ώστε όλοι να την κοιτούμε, από την αρχή μέχρι το τέλος, στα μάτια, στο στόμα; Πώς την φαντάστηκε και την στήνει η Λένα Κιτσοπούλου; Ποιο είναι το μυστικό αυτής της παράστασης; Κανείς δεν ξέρει. Ακόμη κι αν δεις το έργο ξανά και ξανά. Κάθε φορά το βλέπεις κι αλλιώς.»

Αν θέλετε να είστε και εσείς, ανάμεσα στους νικητές που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και θα παρακολουθήσουν από κοντά, τη θεατρική παράσταση, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα (από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Λίγα λόγια για το έργο:

Η Γυναίκα της Πάτρας, η περίφημη Πανωραία, η Γιώτα, χωρίς να φοβάται, χωρίς να ντρέπεται βγαίνει στο προσκήνιο και διηγείται τα πάθη της, την ζωής της ταυτόχρονα. Η Ελένη Κοκκίδου στο ρόλο της ζωής της. Κάθε βράδυ γίνεται η ίδια η Γυναίκα της Πάτρας. Γεμίζει τη σκηνή, γυρίζει πάνω κάτω και μονολογεί. Η Λένα Κιτσοπούλου την σκηνοθετεί μοναδικά και πάσχει για την ηρωίδα μας.

Παρελθόν, παρόν και μέλλον σε μια τρικυμία. Θεϊκή και δαιμονική. Απλή, φυσική και σταρ δίπλα μας. Τα βράδυα θυμάται και λέει. Ζητάει την αγάπη μας καθώς κοιτιέται στον καθρέφτη. Η Μάμα Ρόμα – Άννα Μανιάνι, του Παζολίνι, η Σαρακίνα του Φελίνι, η φτωχή Καμπίρια – Τζιουλέτα Μασίνα, η Λούλου, αρχές του 20ου αιώνα, της παραστέκουν. Την καταλαβαίνουν. Κι εμείς που φτάσαμε απόψε στο σκοτάδι για να την δούμε ολοζώντανη. Μοναδική.

Σκηνοθεσία: Λένα Κιτσοπούλου
Σκηνικά – Κοστούμια:
Τατιάνα Σουχορούκωφ
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφίες:
Γιώργος Καβαλλιεράκης

Ημερομηνία και ώρα παράστασης: Κυριακή 13 Μαρτίου, 18:00μ.μ.

Θέατρο Βασιλάκου

Πλαταιών & Προφήτη Δανιήλ 3 – Κεραμεικός
Τηλ.: 210-3467735