Η Chrysler σκέφτεται ότι η ανασχεδιασμένη γενιά του νέου Wrangler θα πρέπει να είναι πιο σύγχρονη και με περισσότερα ηλεκτρονικά gadgets, που θα προσδώσουν στο μοντέλο μια πιο «φρέσκια» εικόνα.

Μπορεί λοιπόν το εν λόγω όχημα να έχει ταυτιστεί με το σκληροτράχηλο τετρακίνητο που πάει παντού, όμως, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Mike Manley, θα πρέπει η νέα γενιά του μοντέλου να προσαρμοστεί στα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα, τα οποία απαιτούν λιγότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ενδεχομένως πως θα πρέπει να μειωθεί κατά πολύ το βάρος του σε μηχανικά μέρη και αμάξωμα. Ειδικότερα, όπως επισημάνθηκε, θα μπορούσε να γίνει αυτό, αντικαθιστώντας τα συστήματα αναρτήσεων του με πιο ελαφριά, γεγονός όμως που θα «συρρικνώσει» τις ικανότητές του σε όλα τα terrain.

Γι’ αυτό ακριβώς, οι υπεύθυνοι μηχανικοί ερευνούν πώς θα συνδυάσουν τη «χρυσή τομή» που θα συνταιριάζει το «DNA» του σκληροτράχηλου μοντέλου, με τις επιταγές της Ε.Ε. και της Αμερικής για πιο «πράσινα» οχήματα.

Πηγή: autotriti.gr